Rendhagyó Gasztro Workshop – március

Rendhagyó Gasztro Workshop a Húshagyók Vega és Vegán Konyha és a Kossuth Művelődési Központ szervezésében.
2023. március 27. 17.00 óra
Kossuth Művelődési Központ, Ceglédi Kaszinó (Cegléd, Felház utca 62.)
Aki vezeti: Klément Hajnalka
Amit főzünk:
• Marokkói sárgaborsó-krémleves (Harira)
• Karfiol Wellington
• Almás-epres morzsás süti
Amit hozz magaddal:
• 2 db 2-3 l-es lábas
• 1 db fém/műanyag keverőtál
• 1 db habverő
• 4 db ételes doboz
Ára: 9.500 Ft, ami a részvételi díjon kívül magába foglalja azt is, hogy az elkészített menüt hazavidd vacsorára vagy a másnapi ebédre.
Jelentkezés:
+36 30 323 2108
virag.henrietta@cegledikultura.hu

dátum

2023 márc 27
Expired!

időpont

17:00

Résztvételi díj

9500 Ft

Helyszín

Ceglédi Kaszinó

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Cookie preferenciák

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k a weboldal működéséhez szükségesek, nem kapcsolhatók ki.

A weboldal használatához az alábbi technikailag szükséges sütiket használjuk
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése
Megszakítás